HVORFOR REGISTRERINGEN $ 5.000 BITCOIN MÅNEDLIG LUK KAN SNART BLI NORM

Bitcoin er den best utførte vanlige finansielle eiendelen i 2020 og det siste tiåret. Ingen annen eiendel siden oppstarten har gitt investorene større avkastning på startkapitalen. Og på dette punktet er det bare en dag der kryptovalutaen handles til høyere priser. Hvis Bitcoin-prisen kan stenge på nåværende nivå, setter den en ny rekord for den mest lønnsomme måneden i historien når det gjelder lysstammen.

Her er hvorfor dette er viktig, og hvorfor det kan være normen å gå fremover når det gjelder gevinster fra måned til måned med et nytt oksemarked.

NOVEMBER TIL HUSK: BITCOINPRIS GJENNOMGANGER TIDLIGERE HELTIDIG HØY

Bitcoin-prisen handles for øyeblikket over $ 19,400 og er mindre enn $ 600 unna å sette en ny all-time høy topp på selv den høyest mulige valutakursen fra 2017.

Den ledende kryptovalutaen etter markedsverdi begynte måneden å bryte over 2019-høyden og gikk parabolsk derfra. 40% enkeltmåneders gevinst har ført kryptovalutaen til et punkt der bare en dag gjenstår der kjøp av kryptovaluta ikke var lønnsomt.

Og med det momentet som Bitcoin har på baksiden, kan en ny rekord settes i dag eller når som helst i den nærmeste fremtiden. En korreksjon kan ikke utelukkes, spesielt når nesten alle investorer som eier noen som sitter i en slags fortjeneste.

Men en ulempe vil sannsynligvis være kortvarig gitt kryptovalutaens knappe 21 millioner BTC-tilbud, og plutselig drastisk skift i etterspørsel i løpet av det siste kvartalet.

ALLE ØYNE PÅ DET KRITISKE CRYPTURENMARKEDET MÅNEDLIG STENG

Med Bitcoin-prishandel til slike priser er november nå den mest lønnsomme måneden når det gjelder stearinlys, i kryptovalutas historie. November vil faktisk være en måned å huske om kryptovalutaen kan stenge på disse nivåene.

Det vil ha brutt en ny heltidshøyde for markedsverdi, potensielt også sette en ny pristopp og gi tonen for det som kommer.

Etter at Bitcoin brøt sin tidligere rekordhøye i 2017, ble $ 500 og $ 1000 månedlige lys normen. Mens det $ 5.000 månedlige lyset kan være sjokkerende av gjeldende standarder, kan de også bli en normal forekomst i kryptovalutamarkedet herfra og fremover.

Den siste gangen Bitcoin ryddet hele tiden, handlet den aldri igjen til priser under den. Er denne historien i gang igjen?